|
|
Lån  


 
Badekar
Indhold på siden:

Mininor Badekar.
Badekar Fint enkelt badekar. Badekarret fra Mininor er designet til på samme tid at være komfortabelt og til at se godt ud..
Kategori: Baby Spisetid - 4679
Maltex Badekar Zebra, Light Blue.
Et let og velfungerende badekar fra Maltex, med prop, skridsikker måtte og lommer plads til sæbe og andet tilbehør..
Kategori: Badeværelsesindretning - Babyudstyr Badeværelset Badekar & Baljer
Svedbergs Badekar 150 x 70 cm m/Front & gavle, Sort.
Svedbergs er, med sit fokus i det nordiske behov og komplette badeværelse, det ideelle valg til dig der ønsker en unik og personlig badeværelsesløsning. I et samspil mellem form, funktion og kvalitet bliver Svedbergs badekar ofte det naturlige midtpunkt i badeværelset. Badekarret, der er fremstillet i presset.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Kar & Brus - Badekar & Spabade - Svedbergs
vidaXL Bruser Badekar væg skærmbillede 141 x 132 cm 3 Sammenfoldelig Paneler.
Den foldbare bad skærmen er yderst praktisk og bekvemt som du kan åbne de tre paneler, når i nød og fold dem op for at spare plads, når den ikke er i brug, ideel til enhver familie badeværelse. Sin stabile aluminiumsramme og PP bord sikrer lang levetid af badet skærmen. Gummieret bund sæler er.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Dele til sanitære installationer Brusebad – tilbehør Brusedøre & -kabiner
Hefe Badekars hylde B 650 x D 135 x H 45 mm.
Kurv til placering henover et badekar i bredden 70 cm Materiale: Rustfrit stål Mål: B 650 x D 135 x H 45 mm.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Baderumstilbehør |Hylder og kurve
Mininor badekar.
Baby-badekarret fra Mininor har et smukt designet og er også meget rart for barnet at være i. Badekarrets kurver får det til at virke rummeligt, faktisk formet sådan at mindre vandbehøves og du derfor kan spare lidt på vandet. Håndtaget er foret med silikone, det er derfor beklageligt for dig at.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
24hshop Badekars-skammel.
En skammel for på en sikker måde at kunne komme op i og ud ad badekarret. Skamlen er framstillet af højkvalitativ plast, og rammen er fremstillet af aluminium. Mål 40x31x14,5cm.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
Gustavsberg 3600 Badekar t/indm.160x70x42cm m/ol.
Gustavsberg 3600 Badekar t/indm.160x70x42cm m/ol.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Badekar & spabade - Badekar (indgår i styklister)
Beliani Badekar Sort RIOS.
Perfekt ned til den mindste detalje Dette rektangulære, fritstående RIOS bad giver masser af plads og giver et frisk look til dit badeværelse. Fritstående badekar. montering, rør og afløb er ikke inkluderet i sættet. Montering kan tilkøbes under ordreplacering. Sanitær akryl er et højkvalitets slid.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bathroom Bathtubs
RIDDER overførselsbænk til badekar hvid 150 kg A0120101.
Fortsæt med at bruge dit badekar selvstændigt og sikkert med denne overførselsbænk til badekarret fra RIDDER! Med denne højdejusterbare mobilitetshjælp med et generøst siddeområde på 70 x 41 cm (B x D) kan du nemt komme ind og ud af badekarret. Du skal blot placere det over kanten af badekarret, holde fast i.
Kategori: Havemøbler - Sundhed & skønhed / Sundhed / Bevægelighed og mobilitet / Møbler & armaturer til mobilitetsudstyr / Brusebænke & -stole
Lundby Badekar Sæt 1 set.
.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Lundby Badekar.
Et badeværelse til at trives i! Lad familien Lundby tage et varmt bad i badekarret og tage den hyggelige badekåbe på bagefter. Det stilfulde badekar kan nemt anbringes frit i rummet eller langs en væg. I dette badeværelsessæt, udover badekar og badekåbe, indgår også et lille spejl og en badeand, der med.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Lundby Accessories Småland, Bruser & Badekar 3 - 10 years.
Bruser og sølvfarvet badekar fra Lundby. Piffer badeværelset op i dit dukkehus. Sættet indeholder også tre shampooflasker og to badeænder. Dukken og hunden på billede to medfølger ikke. Fra 3 år. Mål: skala 1:18 (del 100 centimeter (en meter) med 18 og du får 5,5 cm).
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
Hafa Hampton badekar. Model 1600 i støbemarmor.
Badekar istøbemarmor.Klassisk form i moderne version, som passer lige så godt ind i det gamle hus fra århundredeskiftet som i den nyrenoverede villa fra 70erne. Designet af Rutger Andersson. Badekarret passer fremragende til vores klassiske serier, f.eks.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badekar
- Diverse Død i badekar - sykdom eller drap?.
Den 14. desember 2009 inntraff et dødsfall i Solna. Telefonmeldingen til SOS gikk ut på at det lå en livløs mann i et badekar. Brannvesenet var relativt raskt på plass og fant den livløse mannen. De har sine lokaler i samme kvartal som åstedet var. Deretter ankom en legevaktbil, og til slutt....
Kategori: Bøger & blade - Books
Munchkin Sit & Soak Badekar.
Munckin Sit & Soak Dual Stage Tub sørger for, at selv de mindste spædbørn kan få en dejligt og varmt bad. Med den smarte forhøjning i bunden kan selv helt små børn side op i badet. Det behagelige samt bløde ryglæn giver komfort, mens barnet bliver.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toilet & badetilbehør
Bettinas Badekar Inkl. Cd - Flemming Quist Møller - Bog.
Bettina elsker maskiner. Hun samler dimser, dingenoter og dippedutter, som hun bruger til at bygge af, selv om hendes mor og far synes, at hun hellere skal lave lektier. En dag, da Bettina er med sin....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Götz badekar til dukke, pink.
Så kan dukken endelig få bad! Badekarret måler udvendigt 33 cm i længden og 9 cm i højden. Indvendigt mål er ca 28 i længden. Passer til de fleste dukker op til 40 cm. Se hele vores udvalg af Götz ()..
Kategori: Legetøj - Legetøj
Hamukichi hamster sand badekar.
.
Kategori: Kæledyr -
V3
Kategorier på sider:

Badevgt Gode rd til valg af badevrelse Badevrelser Brusekabiner Hndvaske VVS Badevrelse diverse Toiletter Toiletsde Badekar


 Du er her: Badeværelse - Netannoncer Badeværelse -