|
|
Lån  


 
Badekar
Indhold på siden:

Badekars-skammel.
En skammel for på en sikker måde at kunne komme op i og ud ad badekarret. Skamlen er framstillet af højkvalitativ plast, og rammen er fremstillet af aluminium. Mål 40x31x14,5cm7313380365120.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
Badekar, hvid.
Badekar i hvid til dukkerne. Dukken skal da også have et bad en gang imellem.  Badekaret er fra Götz og har en længde på 33 cm. og en bredde på 20 cm. Badekaret passer til de fleste dukker op til 40 cm. Til børn fra ca. 1 år. Badekaret sælges uden dukke..
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Mininor Badekar.
Badekar Fint enkelt badekar. Badekarret fra Mininor er designet til på samme tid at være komfortabelt og til at se godt ud..
Kategori: Baby Spisetid - 4679
Svedbergs Badekar 130 x 70 cm m/Front & gavle, Hvid.
Svedbergs er, med sit fokus i det nordiske behov og komplette badeværelse, det ideelle valg til dig der ønsker en unik og personlig badeværelsesløsning. I et samspil mellem form, funktion og kvalitet bliver Svedbergs badekar ofte det naturlige midtpunkt i badeværelset. Badekarret, der er fremstillet i presset.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Kar & Brus - Badekar & Spabade - Svedbergs
Gustavsberg Badekar uden benstativ (Skjult).
Badekar uden benstativ. Mål: L. 1600 mm. B. 700 mm. Indvendig D. 420 mm..
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Kar & Brus - Badekar & Spabade - Gustavsberg styklister (indgår i pakker)
BebeJou Badekar m. Termometer, Hvid.
Et praktisk badekar fra BebeJou og et medfølgende termometer, der også fungerer som prop og to matchende pumpeflasker til shampoo og sæbe. Badekarret kan bruges med et stativ, der kan købes separat fra BebeJou. Stativet monteres med bare to ”klik”, så du kan bade barnet i en behagelig stående stilling..
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr-Badeværelset-Badekar & Baljer
vidaXL Bruser Badekar væg skærmbillede 141 x 132 cm 3 Sammenfoldelig Paneler.
Den foldbare bad skærmen er yderst praktisk og bekvemt som du kan åbne de tre paneler, når i nød og fold dem op for at spare plads, når den ikke er i brug, ideel til enhver familie badeværelse. Sin stabile aluminiumsramme og PP bord sikrer lang levetid af badet skærmen. Gummieret bund sæler er.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Dele til sanitære installationer Brusebad – tilbehør Brusedøre & -kabiner
Bennys badekar - Indbundet.
Bennys badekar Benny har fanget en haletudse og putter den ned i sit badekar. Iført sit frømandsudstyr springer han selv i badekarret, bliver lige så lille som haletudsen og oplever sammen med den en utrolig undersøisk fantasiverden. "Bennys badekar" er en fin billedbog i farver..
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Hefe Badekars hylde B 650 x D 135 x H 45 mm.
Kurv til placering henover et badekar i bredden 70 cm Materiale: Rustfrit stål Mål: B 650 x D 135 x H 45 mm.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram og bolig|Badeværelse|Baderumstilbehør |Hylder og kurve
Beliani Badekar Whirlpool Hjørne Model MONACO II.
Spabadet i dette specielle design, tilbyder masser af plads til afslapning. Nyd de afslappende massagebehandlinger og det indbyggede undervandslys der giver ekstra fornøjelse. Badekar bør installeres af en professionel blikkenslager. Skab en afslappende oase til aftenhygge efter arbejde! Materiale:.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bathroom Whirlpools/ Hot Tubs
Leifheit tørrestativ til badekar Pegasus Bath 190 81702.
Dette praktiske tørrestativ til badekarret Pegasus Bath 190 fra Leifheit kan stilles over badekarret formet som et omvendt V. Med ganske få bevægelser kan det stilles over ethvert kommercielt badekar. Pegasus Bath 190 kan justeres i bredden og få en tørrelængde på 9,6 til 18,9 m. Takket være trippellåsen er.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hjem & have / Husholdningsartikler / Tøjvask & strygning / Tørrestativer
Lundby Badekar Sæt 1 set.
.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Lundby Badekar.
Et badeværelse til at trives i! Lad familien Lundby tage et varmt bad i badekarret og tage den hyggelige badekåbe på bagefter. Det stilfulde badekar kan nemt anbringes frit i rummet eller langs en væg. I dette badeværelsessæt, udover badekar og badekåbe, indgår også et lille spejl og en badeand, der med.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Antique Fransk Badekar på løvefødder til deko.
.
Kategori: Borde & stole - Brands // Chic Antique
Babymoov Aquanest Badekar med Varmelegeme.
Babymoov Aquanest Badekar med Varmelegeme er et innovativt og prisbelønnet babybadekar der kan holde badevandet varmt. Et varmelegeme aktiveres i mikroovn inden brug og giver en sikker varmekilde. Dette badekar er ergonomisk designet uden skarpe kanter og sikrer at du kan stå tæt på.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Toilet & badetilbehør
Lundby Accessories Småland, Bruser & Badekar 3 - 10 years.
Bruser og sølvfarvet badekar fra Lundby. Piffer badeværelset op i dit dukkehus. Sættet indeholder også tre shampooflasker og to badeænder. Dukken og hunden på billede to medfølger ikke. Fra 3 år. Mål: skala 1:18 (del 100 centimeter (en meter) med 18 og du får 5,5 cm).
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
Hamukichi hamster sand badekar.
.
Kategori: Kæledyr -
- Diverse Død i badekar - sykdom eller drap?.
Den 14. desember 2009 inntraff et dødsfall i Solna. Telefonmeldingen til SOS gikk ut på at det lå en livløs mann i et badekar. Brannvesenet var relativt raskt på plass og fant den livløse mannen. De har sine lokaler i samme kvartal som åstedet var. Deretter ankom en legevaktbil, og til slutt....
Kategori: Bøger & blade - Books
Bettinas Badekar - Flemming Quist Møller - Bog.
‘Bennys Badekar’ er blevet en moderne klassiker om en dreng, der finder tilflugt fra de voksnes verden i fantasien. Nu, 46 år senere, er det Bettinas tur til at tage på....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3
Kategorier p sider:

Badekar Toiletter Gode rd til valg af badevrelse Badevrelser Brusekabiner Badevrelse diverse Hndvaske Badevgt VVS Toiletsde
 
 
 Du er her: Badeværelse - Netannoncer Badeværelse - - Hvad er Badeværelse en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.