|
|
Lån  


 
Annonce:Gode råd til valg af badeværelse

Her er nogle gode råd når du skal vælge badeværelse.

Få inspiration
Kig på forskellige muligheder, for at indrette dit badeværelse. Bruge gerne lang tid. Tag rundt i mange forretninger der sælger badeværelse inventar, søg på internettet og kig i boligblade.

Undgå for mange ting
Sørg for at badeværelset ikke bliver for presset. Fyld ikke for mange ting ind i rummet. Dels bliver rummet mindre og det bliver mere besværligt at rengøre.

Tænk rengøring
Overvej om alt er nemt at rengøre, får du vælger den endelige løsning. Du kan svare meget tid gennem årene, ved at vælge en rengøringsvenlig løsning. Gå evt. uden om møbler, der står direkte på gulvet, og vælg i stedet et væghængt toilet. Skjulte rør klæder rummet og gør samtidig rengøringen nemmere. Helt lyse og meget mørke farver er sværere at holde end de gråbrune farver midt i mellem.

Tegn badeværelset op
Tegn eventuelt badeværelset op på et ternet papir, så du tydeligt kan se, hvor meget plads du har. Tegn karbad, bruser, vask og toilet. Nogle steder kan du få forretninger til at tegne rummet op for dig. Det er også muligt at finde programmer på internettet, som gør det muligt at tegne rummet op.

Sørg for funktionalitet
Badeværelset skal fungere i hverdagen. Placr de funktioner, der oftes bruges tæt ved indgangen. Det er typisk vask og toilet. Bruser og bad må gerne være længere inde i rummet.

Kvalitet betaler sig i længden
Et badeværelse kan holde i mange år, hvis det har en god kvalitet. Køb derfor ikke for billigt.

Køb ikke for dyrt
Omvendt så er det dyreste ikke altså det bedste. Jo flere reklamer du ser for et produkt, jo mere kommer du til at betale, uden at du få værdi for pengene. Firmaerne har kun et sted at hente pengene for de dyre reklamer, det er hos dig.

Styr på installationerne
Få du kan placere bruser, karbad eller håndvask, så er du nød til at kigge på mulighederne for at tilslutte til installationerne. Hvis du bygger nyt, så kan du lave installationer efter dine egne ønsker, men hvis der er tale om eksisterende installationer, så kan du være meget låst. Dette skal du naturligvis tage højde for, når du indretter rummet.

Brug kun godkendte produkter
Undgå at bruge produkter, der ikke er VA-godkendt. Skulle noget gå galt, dækker forsikringen ikke, hvis produktet ikke er godkendt.

Ventilation
Hvis dit badeværelse ikke har vinduer, så bør du installere en form for elektrisk udluftning, så du undgår for meget fugt.
Information på sider:

VVS - Toiletter - Badev&lig;relser - Du er her: Badeværelse - Badeværelse -